Zondag 13 september 2020

Gratis deelname

aan een cultureel evenement voor breed publiek

Deelnemen aan 3e editie van Kunstival

ZONDAG 13 SEPTEMBER 11.00 – 18.00 uur (Monumentendag)

 Wat begonnen is met een idee van een regionale kunstmarkt op een mooie locatie is uitgegroeid tot een groot en goed bezocht kunstfestival met nationale en internationale kunstenaars. Maar de kunst is om klein te blijven en willen bij het aantal van 35 marktkramen blijven om het evenwicht met muziek en straattheater te bewaken, en de bezoeker niet te overprikkelen. 

Het festival vindt plaats in de mooie stoere tuin van huize Mariëndaal. Naast de permanente beelden van kunstenaar Frans Klerkx is er meer dan genoeg plaats over voor vele kunstenaars om hun werk te exposeren. De tuin wordt ingericht met marktkramen voor de exposities, gezellige zitplaatsen, luie loungehoeken om met een fles wijn en een stuk brood neer te strijken. De vogels worden overstemd door Jazz en Folk bands. Kids worden getest op jong talent en straattheater maakt het festival compleet. De Bourgondiër zal zich thuis voelen op Kunstival door de culinaire hotspots en er is een gezellige hangplek voor jong en oud op het Jazzborrelplein waar gedronken en gedanst kan worden tot in de avond. 

Maar het gaat vooral om de exposities van mooie werken!! 

Heb jij mooie werken die je wilt exposeren of kunstzinnige ideeën waar je iets mee wilt of moet doen?

Sluit je aan als deelnemer en mail ons!

Voorwaarden en informatie voor deelnemers

– Festivalterrein is aan de Tolschestraat 2 in Velp (N.B.) 

– Het is een cultureel evenement voor breed publiek voor wijde omgeving van Grave en Velp. Het festival begint om 11.00 uur en eindigt om 18.00 uur. 

– Vanaf 8.00 uur kan je het terrein op met auto en kan er worden opgebouwd tot uiterlijk 10.30 uur. Het terrein moet dan autovrij zijn. Auto s worden buiten het festivalterrein geparkeerd op de aangewezen gratis parkeerplaatsen. 

– Voorwaarde voor inschrijving is dat je het voorgaande jaar niet hebt deelgenomen. Kosten van deelname is 35 euro. 

– Expositieruimte is in vorm van een schone witte waterdichte marktkraam welke representatief dient worden ingericht. Deze is voorzien van een achterzeil welke bescherming biedt tegen slechte weersinvloeden. Je dient verder zelf maatregelen te treffen om je werk te beschermen. 

– Heb je groot werk en niet kwetsbaar voor weersinvloeden dan is er in overleg ruimte voor een vrije plaats in de tuin, dit aangeven bij opgave. 

– Indien je een stroompunt nodig hebt, vragen wij een tarief vanaf 10 euro, dit aangeven bij opgave. 

– Bij verhindering na opgave dien je een plaatsvervangende kunstenaar (geen hobbyist) te regelen Indien de kraam leeg blijft betaal je een bedrag van 50 euro aan de organisatie 

– Je bent zelf te allen tijde verantwoordelijk voor je werk. Schade of diefstal kan niet verhaald worden op de organisatie. 

– Het is toegestaan werken te verkopen. 

– 2x maal wordt er koffie/thee aangeboden aan de kraam, overige consumpties zijn voor eigen rekening, 

– Mensen van de organisatie hebben herkenbare t shirts aan en jasjes om aan te trekken. 

– Pas NA 18.00 uur kan er worden opgeruimd daarna kan er op het jazzborrelplein na geborreld worden. 

Geef je op via het bijgesloten aanmeldingsformulier ! 

Aanmeldformulier

Upload uw foto's
Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in het privacybeleid